Ichthus

Leerlingraad

Groep 4/5

Hallo, ik ben Aron Wiersma en zit in groep 5. Ik hou van buitenspelen en vooral van voetballen. Het leek me leuk om in de leerlingenraad te komen omdat ik dan mee kan denken over hoe dingen nog beter kunnen worden bij ons op school.

 

 

 

 

 

 

 

Groep 5

Ik ben Sarah Mulder en ik ben 8 jaar oud. Ik zit in groep 5. Ik vind het leuk om in de leerlingen raad te zitten omdat ik heel veel van school houd, en ik vind het fijn om mee te denken met dingen die beter zouden kunnen. Mijn hobby’s zijn zwemmen, tekenen en lezen.

 Groep 6

Hallo, ik ben Stan Bezemer en ik zit in groep 6 van de Ichthusschool. Ik ben negen jaar.  Mijn hobby’s zijn voetballen, volleyballen en buiten spelen. Ik zit in de leerlingenraad en wat ik in de leerlingenraad wil doen, is de school verbeteren. Het is fijn dat er nu een leerlingenraad op mijn school is.

Groep 7a

Mijn naam is Mart en voor groep 7a zit ik in de leerlingenraad. Ik vind het leuk omdat je dan mee mag bepalen met andere kinderen over dingen op school. Ik vond de eerste vergadering erg leuk.

 

 

 

 

 

 

 

Groep 7b

Hoi ik ben Philip van Dam. Ik zit namens groep 7b in de leerlingenraad. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik het erg leuk vind om mee te denken over wat er gebeurt op school. Ik vind het in mijn vrije tijd leuk om te volleyballen en te voetballen, en een spelletje is ook altijd leuk. Ik heb 1 zusje een zus en een broer.

Hallo, ik ben Elyn van der Spek en ik zit namens groep 7b in de leerlingenraad. Ik ben 10 jaar. Ik vind het leuk om in de leerlingenraad te zitten omdat ik en de andere kinderen hun mening dan ook kunnen geven over wat er gebeurd. Verder vind ik het leuk om ideeën te bedenken en te luisteren naar de ideeën van de anderen. Ik zit op zwemmen en train 3x per week, knutselen en op de trampoline kunstjes doen. Verder houd ik veel van lezen.

Groep 8

Ik ben Erik school ik zit in groep 8 op de Ichtus school en ik ben 11 jaar oud. Ik zit in de leerlingen raad omdat ik het leuk vind om mee te beslissen over de school. Mijn hobby’s zijn zwemmen, gamen en buiten spelen